OUDE BERICHTEN

29-05-16

Gevonden voorwerpen, bekijk ze hier!
Lees hier verder 

20-03-16

Wegafsluiting stationsgebied Dalfsen tijdens Station tot Station Loop
Lees hier verder 

Nieuwsoverzicht

20 maart 2016

Published on zondag 20 maart 2016

20 maart 2016

Wegafsluiting stationsgebied Dalfsen tijdens Station tot Station Loop

Het verkeer in Dalfsen moet op woensdagavond 25 mei rekening houden met ernstige verkeershinder in het stationsgebied. Het parcours van de Station tot Station Loop zal deels over de rotonde in Dalfsen geleid worden. Overleg tussen de organisatie en politie IJsselland heeft tot een beperkte en tijdelijke aanpassing geleid. 


Tijdens de Station tot Station Loop op woensdag 25 mei zal de Rechterensedijk vanaf 20:15 uur voor (vracht-)auto’s en motoren afgesloten worden. Verkeer tussen Dalfsen, Vilsteren en Lemelerveld is daardoor tijdelijk niet rechtstreeks mogelijk. Daarnaast kunnen automobilisten het station van Dalfsen alleen bereiken uit of verlaten in zuidelijke richting (Heinoseweg/Rietmansweg). Voor fietsverkeer is het station beperkt bereikbaar. Houd daarbij wel rekening met tijdelijk oponthoud wegens passage van de lopers. De verkeershinder zal tot uiterlijk 21:30 uur aanhouden, waarna alle wegen weer toegankelijk zijn.

De Rechterensedijk is voor fietsverkeer wel toegankelijk gedurende het sportevenement. Volg in alle gevallen de aanwijzingen van de politie en de organisatie op.


Comments (0)Number of views (2630)

Author: SuperUser Account

Categories: Nieuws

Tags:

Print
 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

 
 
 
 
     

Copyright © station tot station.