_____________________________________________

Vraag & Antwoord

 

Aandenken. 
Iedereen die over de finish van de Station tot Station Loop komt, krijgt een aandenken mee naar huis. Deze is af te halen achter in het finishgebied bij de kledingafgifte.

Afval.
Gooi in het start en finish gebied afval in de daarvoor bestemde en aanwezige afvalbakken. Deponeer lege drinkflesjes, gel-zakjes onderweg zoveel mogelijk bij de Km-bordjes, zo houden we samen het milieu schoon. 

Annuleren.
Heb je je ingeschreven maar kun je helaas niet deelnemen dan kun je de inschrijving overdragen aan een andere loper. Op de website van de Station tot Station loop staat vanaf 01 maart een wijzigings-button, hiermee kun jezelf gratis éénmalig tot 28 mei, 18.00 uur een wijziging doorvoeren. Restitutie van je inschrijfgeld is helaas niet mogelijk. (zie ook Overdragen Startnummer)

Contactgegevens.
De organisatie van de Station tot Station Loop is bereikbaar via jan@stationloop.nl of per post via Stichting Station tot Station Loop, Staatsmanlaan 35, 8014 TW, Zwolle.

Datum Station tot Station Loop.
De Station tot Station Loop is altijd op de laatste woensdag in mei.

Deelnemersaantal.
Er is een limiet gesteld van 1500 deelnemers.

Deelnemersvoorwaarden.
Iedere deelnemer verklaart zich akkoord met het deelnemersvoorwaarden die staan vermeld op de website van de Station tot Station Loop.

Douches.
Er is geen gelegenheid om te douchen na de finish.

Drinken onderweg en na de finish.
Er zijn drinkposten voorzien van water op 4 – 8 - 12 km en na de finish is er water, sportdrank, fruit & koek.

Inschrijfgeld.
Het inschrijfgeld voor de Station tot Station Loop ligt tussen de 13,50 en 15,00 euro. Afhankelijk van wat je nodig bent, KNAU-leden krijgen korting. De inschrijfgelden worden via een éénmalige machtiging geïncasseerd na de inschrijving. Na de inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging. De inschrijving start altijd op 01 februari, 18.00 uur.
 
Kleding.
Kleding kun je in Ommen bij de start afgeven, de kleding gaat met een vrachtauto naar de finishlocatie te Dalfsen en kan daar na de loop worden afgehaald. In Dalfsen staan twee tenten om je om te kleden. Je kunt de kleding daar (onbewaakt) achter laten of afgeven bij de kleding inname/afgifte op het finish terrein.

Kluisjes.
Er zijn geen kluisjes, laat waardevolle spullen zoveel mogelijk achter in de auto of geef ze aan iemand in bewaring.

Mail.
Je geeft bij de inschrijving een geldig e-mailadres door, je ontvangt dan op dat emailadres  een digitale nieuwsbrief met daarin informatie over de Station tot Station Loop en aanverwante zaken.

Medische hulpverlening.
Bij de Station tot Station Loop is medische hulpverlening aanwezig. Zowel op het parcours als bij de start en in het finish gebied zijn EHBO’ers aanwezig.

Noodgevallen.
Tijdens de Station tot Station Loop is er een telefoonnummer voor noodgevallen beschikbaar. Men kan tijdens het hardloopevenement bij calamiteiten 06 53369744 bellen. Voor spoed belt je rechtstreeks naar 112 en dan bovenstaand nummer.

Overdragen startnummer. 
Op onze website staat vanaf 01 maart linksboven een wijzigingsbutton, hiermee kun jezelf een overgedragen startnummer kosteloos wijzigen. Lees de voorwaarden goed. 
De organisatie Station tot Station Loop hanteert geen reservelijst. Zoek je een startbewijs of heb je er één in de aanbieding dan verwijzen we je naar www.startbewijshulp.nl Zelf onderling het startnummer uitwisselen en de betaling regelen. Zorg dat je alles zelf goed regelt, de organisatie Station tot Station Loop neemt hierin geen enkele verantwoording.  

Parkeren.
Parkeren kan in Ommen bij ’t Laar en in Dalfsen op de stations-parkeerplaats en in het weiland over het spoor. Niet langs de openbare weg parkeren, er is een wegsleep regeling van kracht. Volg altijd de aanwijzingen van de politie en parkeerwachters op.

Parkoers.
Het parkoers is van start tot finish aangegeven met groene pijlen en op bepaalde plekken met lint. Verder staan er op sommige plekken seingevers. Het parkoers is per kilometer aangegeven. Is niet geheel verkeersvrij, je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid.

Prijzen en prijsuitreiking
Bij de Station tot Station Loop is het volgende prijzengeldschema van kracht deze kun je vinden en lezen op onze website onder het kopje “Prijzengeld”.
Om 21.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de grote tent naast station Dalfsen, de prijswinnaars dienen hun prijs persoonlijk af te halen. 

Risico.
De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. U loopt op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. Wij adviseren u de deelnemersvoorwaarden te lezen voor specifieke informatie.

Startbewijzen.
De envelop met daarin het startnummer, deelnemersinformatie en indien van toepassing toegang tot het wedstrijd vak sturen we ongeveer 14 dagen voor de wedstrijddatum naar je op.

Startlocatie, starttijd & wedstrijd vak.

De startlocatie is op het parkeerterrein station Ommen. De start voor de Station tot Station Loop is om 19.30 uur exact. Alleen lopers met een wedstrijdlicentie AU kunnen starten is het speciale wedstrijd vak. Dit moet je bij de inschrijving kenbaar maken door je licentienummer van de AU in te vullen en het speciale vakje aan te vinken. 

Toeschouwers.

Een hardloopevenement is niet alleen leuk voor de deelnemers maar ook voor de toeschouwers. Kom vooral kijken en moedig de lopers aan om hun doel te bereiken. Een gezellige en feestelijke sfeer kan voor de loper net het extra duwtje in de rug zijn om een mooi resultaat te behalen. Versieringen, spandoeken, muziek, en aanmoedigingen zijn van harte welkom, zorg er echter wel voor dat er op het parcours geen obstakels zijn die de lopers kunnen hinderen. Onderweg zijn diverse muzikale attracties aanwezig.

Toiletten.
Op de start & finish locatie zijn toiletboxen en plaskruizen aanwezig.

Vervoer van & naar Ommen – Dalfsen.
Het vervoer per trein op de lijn van Blauwnet van en naar Ommen - Dalfsen is voor deelnemers op vertoon van het startnummer gratis. Toegang tot station Zwolle kan met een speciale voucher deze krijg je met je startnummer toegestuurd. De Stationsweg en de rotonde in Dalfsen blijven tot 21.30 uur afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer. Je kunt tot 21.30 uur de finishlocatie alleen verlaten via de achterzijde van het station.

Wedstrijdsecretariaat.
Vanaf 17.30 uur is er een calamiteitentent voor station Ommen voor dringende zaken betreft de start kun je daar terecht. In Dalfsen is het wedstrijdsecretariaat voor het station vanaf 17.00 uur geopend.    


 
 


  
           

Copyright © station tot station.